Virheviesti

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/vhosts/vahvistinhuolto.net/httpdocs/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 569 tiedostossa /var/www/vhosts/vahvistinhuolto.net/httpdocs/includes/menu.inc).
Palvelut

Takuuhuollot 

Suoritan valtuutettuna takuuhuoltoliikkeenä useiden keskeisten maahantuojien takuuhuoltoja. Huoltamiani merkkejä ovat mm. Vox, Marshall, Ampeg, Peavey, Roland, Alto, Yamaha, Korg. 

Modaukset

Yritykseni on erikoistunut varsinkin putkivahvistinten huoltoon ja modaukseen. Asiakkaitani ovat musiikin harrastajat, muusikot, koulut, yhteisöt ja yhtyeet kautta maan. Huoltokohteitani ovat kaikenmerkkiset vanhat ja uudet putkivahvistinmallit.

Asiakkailleni vahvistin on kitaran ohella tärkeä väline hyvän soundin saavuttamiseen. Vahvistimen kaikki ominaisuudet eivät aina riitä sellaisenaan juuri Sinun käyttötarpeeseesi. Putkivahvistimen toimintoihin voidaan tehdä muutoksia tai lisäyksiä, joilla saadaan laitteen ominaisuuksia monipuolisemmiksi keikka- tai studiotyöskentelyä ajatellen. Näiden ratkaisujen perustana on aina ehdoton sähköturvallisuus ja toimintavarmuus. 

Löytyykö  kitaravahvistimestasi jo nyt se upea soundi, mutta sen saavuttamiseksi laitteen liian korkea volumetaso aiheuttaa ongelmia? Tehokkaiden putkikoneiden ulostulotehoa voidaan muokata monella tavalla pienempiin keikkapaikkoihin sopivaksi. Valmistan keinokuormaratkaisuja, tehonpuolituskytkentöjä, sekä portaattomasti säädettäviä tehonalennuskytkentöjä kaikkiin putkivahvistintyyppeihin.

Vanhat reseptit

60-70- lukujen putkivahvistinklassikoiden maine perustuu upean soundinsa lisäksi aikansa huolelliseen käsityötaitoon, laadunvalvontaan ja korkealaatuisiin komponentteihin. 

Vanhojen klassikkovahvistinten huolto onkin lähes aina kannattavaa. Kuluvat osat (elektrolyyttikondensaattorit, putket, putkenkannat) uusimalla saadaan vanhan vahvistimen jäljellä oleva elinkaari paljon pidemmäksi kuin monen upouuden liukuhihnalaitteen. Soitinlaitehuolto J. Turusen hyllystä löytyvät kaikki yleisimmät komponentit jopa vanhimpien putkivahvistinten kuntoon saattamiseksi.

TAD

Vanhoja vahvistimia ei kuitenkaan ole aina helposti saatavilla. Klassikoiden hinnat saattavat olla keräilyarvon vuoksi joskus korkeat ja huoltohistoriakin on usein hämärän peitossa. Siksi erinomainen vaihtoehto on rakennuttaa putkivahvistin käsityönä.

TAD (tubeampdoctor.com) tuottaa erittäin korkealaatuisia klassikkovahvistinten rakennussarjoja. Tilaustyönä valmistamieni sarjojen laatu on luotettava komponettien korkean tason ja huolellisen valmistustyön ansiosta. Tutustu TAD´in tarjontaan sivulla www.tubeampdoctor.com ja neuvotellaan paketit ja hinnat kohdalleen!